fbpx

Kje smo

Poslovne prostore imamo v KRŠKEM in v LJUBLJANI

Ostali kontaktni podatki

Naša glavna pisarna - v Krškem - se nahaja na naslovu:

Humekova ulica 19, 8270 Krško, Slovenija.

Opis poti:

Nahajamo se v stanovanjski hiši v bližini Mladinskega centra Krško. Če prihajate iz smeri dolenjske avtoceste (izvoz Drnovo-Krško - smer Celje...) nadaljujete pot čez Krško v smeri proti Celju. Ko pridete do stadijona Matije Gubca, na križišču nadaljujete naprej, čez cca. 150 m pa pri Mladinskem centru Krško zavijete levo iz glavne ceste. 

Nato nadaljujete po cesti, ki pelje nad mladinskim centrom, na prvem ovinku zavijete ostro levo in nadaljujete še navzgor. Takoj ko se hrib konča je na desni naša pisarna v stanovanjski hiši, ki se začne z veliko škarpo nad njo pa je tlakovano dvorišče in parkirišče.

 

Zemljevid: 

gmaps

humekova

 

 Lahko pa tudi kliknete na:

Zemljevid Google maps

 

 

 Naša pisarna v Ljubljani - se nahaja na naslovu:

Štihova ulica 10, 1000 Ljubljana

Opis poti:

Prostori se nahajajo v uličnem lokalu v Zupančičevi jami. Na severni strani železniške postaje Ljubljana zavijete severno po Železni cesti, nato pa v naslednjem semaforiziranem križišču zavijete desno. Po Avčinovi ulici nadaljujete - prevozite nadzidek poslovne stavbe - in čez 50 m zavijete desno. Tu poiščete parkirni prostor (plačilo na parkomatu) - naša pisarna pa se nahaja poleg t.i."Apartment Emona" - v okroglem uličnem atriju. 

Zemljevid:

Kje-smo-LJ

Kje-smo-LJ2

 

Zemljevid Google maps