fbpx

Smo ETSY računovodstvo. Usposobljeni!Napredni!Prijazni!

ETSY omogoča ENOSTAVNO GLOBALNO PRODAJO!

Hitra postavitev, objava izdelkov in že se z nekaj kliki PRODAJA!

Posebnosti ETSY poslovanja

Poslovanje prek ETSY ni povsem enostavno in tudi ne običajno. Iz administrativnega in računovodskega vidika kar nekaj izzivov in posebnosti, ki se jih morajo zavedati podjetniki.

Orderji, računi-davčno potrjeni?

Pri ETSY payments gre za posebnost glede obveznosti davčnega potrjevanja računov, nepravilna obravnava pomeni, da ste v prekršku.

ETSY je samo TRŽNICA

S svojim informacijskim sistemom pomaga prodajati – NE UREDI PA VAM administrativnih in računovodskih zadev. Pa še s TUJINO poslujete!

Prodaja na daljavo

Gre za t.i. pošiljčne posle, kar je specifika v DDV sistemu, kar pomeni upoštsvanje posebnih pravil.

...in tu se vaše obveznosti še ne končajo!

Pri poslovanju s tujino morate pravilno upoštevati poslovanje po različnih državah. Prav taku morate imeti pravilen status-identifikacijo za DDV in ga od določenih zadev tudi obračunavati. 

Če imate veliko prodaj v EU pa se zadeve začnejo še bolj komplicirati – odpravili se bodo vrednostni pragi prodaje na daljavo, sprememba na področju obračunavanja DDV, obvezna vključitev v OSS (posebno unijsko ureditev) itd.

Imamo odlične REFERENCE in tudi celo zaprto tematsko SKUPNOST (FB)!

ETSY računovodstvo priporočilo

Pridružite se nam:

Image

Direkten kontakt

Pocukajte nas za rokav...

Resnično vam želimo veliko prodaje in uspeha in zato smo se kar specializirani za spletno prodajo na splošno – v različnih oblikah in preko različnih ponudnikov-posrednikov, posebej tudi za Etsy.
Pišite namPokličite nas